Roman vatandaşlardan Pekdoğan'a güle oynaya destek

Roman vatandaşlardan Pekdoğan

Yenimahalle'de yaşayan Roman vatandaşlar organize ettikleri ev toplantısıyla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'a destek sözü verdiler.

DAHA YAŞANILABİLİR BİR YENİMAHALLE
Sazlı sözlü, güle oynaya karşıladıkları Pekdoğan’ın Kırıkkale’nin her bir noktasına hizmet götürebilecek tek aday olduğunu ifade eden Roman vatandaşlar bu seçimin Kırıkkale için hayırlı olmasını temenni ettiler.Kendilerinin de Kırıkkale’nin öz evladı olduklarını, bu şehre yerleştikleri günden beri Kırıkkale’nin ticaretinde ve sosyal hayatında hep var olduklarını belirten Kırıkkaleli Romanlar, Kırıkkale’ye yerleştikleri günden beri Yenimahalle’nin daha mamur, daha yaşanılabilir bir semt olması için çalıştıklarını ifade ettiler.

KIRIKKALE’NİN HER SEMTİ AYNIDIR
Kırıkkale’nin her bir noktanın hizmet alacağını vurgulayan Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, “Bizim için Kimeski neyse Yenimahalle de odur, Çullu neyse Kaletepe de odur, Hasandede neyse Bağlarbaşı da odur, Yaylacık neyse Yenidoğan da odur” dedi. Kırıkkale’de yaşayan Romanların da hepimizin kardeşi, dostu, iş arkadaşı, komşusu olduğunu ifade eden Pekdoğan, “Biz bölmenin, ayrıştırmanın değil birleştirmenin tarafıyız. Bu şehirde ve bu ülkede kamplar yaratmaya çalışanlara, kamplaşamaya, bölünüp parçalanmaya karşı en iyi cevabı Türk Milleti 30 Mart’ta verecektir” dedi.

PARKLARLA BAHÇELERLE DONATACAĞIZ
Yenimahalle’nin parklarla, yeşil alanlarla donatılarak bu mahallede yaşayan herkesi mutlu edecek bir yaşam alanı oluşturacaklarını beyan etti. Küçük bir çocuğun “Park istiyoruz” şeklinde seslenişine “Tabi ki, park da yapacağız, bahçe de. Çoluğumuzu çocuğumuzu sokaklarda oynamaya mecbur bırakmayacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız